Het nieuwe seafood

In de zee zit meer dan vis alleen. Zeewier en algen doen de ronde als één van dé duurzame oplossingen voor de voedselvoorziening in de toekomst. Dat was ook de insteek van het ValgOrize project, waar de mogelijkheden voor hun toepassingen in en als voeding vanuit verschillende invalshoeken werd benaderd: op gebied van smaak en […]

De Biermachine

Voorjaar 2022. Covid is net achter de kiezen en onze inventors scharen zich rond de tafel, voorzien van pizza en pintjes, om samen met de start-up Bar.on te brainstormen over de uitwerking van hun ‘biermachine’ concept. Bij Bar.on zijn ze in snel tempo verder aan de slag gegaan met de vele feedback en ideeën om […]

Anders verpakt

We maken ons massaal zorgen over onze afvalberg en de plastic soep in de oceanen. Maar anderzijds is plastic wel heel moeilijk weg te denken uit ons dagelijks leven, want het maakt het leven nu eenmaal een stuk gemakkelijker. Met herbruikbare verpakkingen werken vergt voorbereiding, tijd en inspanning, en geeft mogelijks problemen met de voedselveiligheid […]

Rumble in the crumble

In september 2020 hielden we een co-creatie sessie rond de branding van de ‘rumble in the crumble’-koekjes, die toen nog door het leven gingen als ‘VitaBran’. Het imago van deze gezonde koeken kon wel eens een opkikker gebruiken, want gezond plezier hoeft niet saai te zijn, toch? Onze inventors gingen er mee aan de slag […]

Cookieconsent met Real Cookie Banner