Diensten

Consultancy

Wie ons een beetje kent weet het al: wij zijn kritische mensen. We stellen graag alles in vraag en zijn niet bang om wat heilige huisjes omver te werpen. Je bakt geen omelet zonder eieren te breken.

Maar wat nog meer is, we zijn ook heel goed in het voorstellen van alternatieven of oplossingen, want alleen kritiek geven, dat is niet erg constructief natuurlijk. We hebben dan ook al meer dan 20 jaar ervaring in de voedingsindustrie, de bio-gebaseerde industrie en de innovatiewereld, en hebben al heel wat zien passeren aan uitdagingen, én mogelijke oplossingen.

Naast onze achtergrondkennis en expertise zijn we ook gezegend met een flinke dosis creativiteit, die ons in staat stelt om out of the box te denken, en de zaken eens vanuit een heel andere hoek te benaderen, mogelijke, alternatieve scenario’s te bedenken of nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Dat maakt dat we een uitstekende positie hebben om als klankbord dienst te doen, en een frisse blik te werpen op jullie uitdagingen, processen en (innovatie)strategie.

Waar kunnen we je zoal bij ondersteunen?

Bekijk ook onze andere diensten

Consumenten betrekken

Voor wie doe je wat je doet? Voor jezelf, omdat je het graag doet allicht, maar uiteindelijk vooral voor de burger, de consument, de maatschappij.Om te weten of je goed bezig bent, doe je er dus goed aan om nu en dan eens bij hen te polsen hoe zíj naar de zaken kijken. Of nog beter: om hen te betrekken bij het uitwerken van toekomstige producten, diensten of onderzoek.
Ontdek meer

Co-creatie als tool

Co-creatie, dat is samen creëren. Met je doelgroep van consumenten, met andere spelers uit de keten of partijen waar jouw organisatie mee samenwerkt, met experten, het kan allemaal.Door samen aan tafel te zitten, krijg je een veel objectiever zicht op je ideeën, en leer je die ook vanuit een andere hoek te bekijken. Zo krijg je een veel bredere, en completere visie op de mogelijkheden, noden en eisen van de markt, en hoe je daarop best kan inspelen.
Ontdek meer

Communicatie

Het is niet omdat een boodschap voor jou duidelijk is, dat dat voor de rest van de wereld ook zo is. Het is als expert in jouw eigen domein ook niet gemakkelijk om in te schatten hoe veel – of hoe weinig – anderen weten, en hoe een boodschap bij hen binnenkomt. Onze expertise ligt in het maken van de vertaalslag van complexe informatie naar een boodschap die voor iedereen verstaanbaar is.
Ontdek meer
Cookieconsent met Real Cookie Banner