Over onze inventors

Om een co-creatie sessie met consumenten te organiseren heb je, nu ja, consumenten nodig. En liefst ook niet zomaar de eerste de beste, maar diegenen die behoren tot de doelgroep van je producten, en die bovendien gemotiveerd en creatief genoeg zijn om je waardevolle input te geven.

Enter onze inventors community! Een pool van vrijwilligers met verschillende achtergronden, voorkeuren en smaken die zich engageert om met jullie mee te denken over de concepten en producten van de toekomst.

Ben je niet helemaal zeker welke doelgroep je best uitkiest om met je mee te denken? Wij kunnen je dan zeker ondersteunen in het zoeken van de juiste types mensen om uit te nodigen.

Waar peilen we zoal naar?

Buiten de standaard gegevens, zoals leeftijd, geslacht, woonsituatie en beroepsstatus peilen we ook specifiek naar hun waarden en prioriteiten in koopgedrag, eetgewoonten, dieetnoden en specifieke hobby’s.

En wanneer je een specifieke doelgroep op het oog hebt, waar we niet standaard naar peilen, kunnen we uiteraard steeds op zoek naar mensen die wél aan het profiel beantwoorden.

Cookieconsent met Real Cookie Banner