Onze partners

We zijn (nog?) maar met twee, en kunnen uiteraard niet alles. Gelukkig zijn er andere spelers die complementair zijn met onze werking, en waar we op kunnen rekenen om ons en onze diensten te versterken, en vice versa!

Buffl, die met behulp van een app de mogelijkheid biedt om op kwantitatieve wijze instant costumer feedback te verkrijgen, is een mooie aanvulling op onze kwalitatieve aanpak. Door met hen samen te werken kunnen we de combo maken, en de sessies een pak interactiever maken.

V-G Sensory, geleid door het duo Hilde & Evelien, zijn oude bekenden bij ons, die we hebben zien uitgroeien van een startende organisatie tot dé referentie in smaakonderzoek. Aangezien smaak bij voeding geen onbelangrijke rol speelt, schakelen we hen maar al te graag in om het plaatje voor jullie te vervolledigen!

Great stories happen to those who can tell them. Voor straffe verhalen in woord en beeld werken we samen met DeLaSoul. Met hun creatieve storytelling creëren ze maximale impact voor initiatieven in gezonde voeding. Ze bouwen sterke merken en inspirerende campagnes, stuk voor stuk unieke en authentieke verhalen die zieltjes raken.

Proef is een foodlab dat food makers aanmoedigt om te innoveren en co-creëren. Zij kunnen onder andere onze werking aanvullen met de uitwerking van prototypes bij de verkenning, en het tastbaar maken van concepten.

Fast Feedback is een dienst van Wagralim, die bedrijven toegang geeft tot een netwerk van marketing- en communicatie experts en trendwatchers. Als bedrijf kan je bij hen terecht voor marktstudies, benchmarkstudies en feedback van de consument. De perfecte partner voor ons om een ‘pied à terre’ te hebben in Wallonië.

Flanders’ FOOD VZW, de speerpuntcluster voor de Vlaamse voedingsindustrie en tevens onze vroegere werkgever, is dé netwerkpartner bij uitstek om te betrekken bij onze werking.

Wagralim is de Waalse tegenhanger van Flanders’ FOOD en dus de cluster voor de agrovoedingsindustrie in Wallonië. Zij kennen de Waalse agrovoedingsindustrie als hun broekzak en hebben er een uitgebreid netwerk. Kortom, de ideale partner in het zuidelijke landsgedeelte.

De Food Pilot is, zoals de naam al suggereert, een heuse pilootfabriek, waar je als voedingsbedrijf terecht kan voor het opschalen van jouw productconcept. Naast piloottesten kan je er ook terecht voor het testen en analyseren van een nieuw recept en ondersteunen de voedingsexperten van de Food Pilot je graag met advies.

KEET is Tine, een vormgever mét ervaring. Tine wordt blij van mooie dingen en echte mensen, en nog veel meer. Ze is het grafische brein achter onze mooie seizoensgroentenkalender. Haar troeven: efficiëntie, luisteren naar wat jij echt wil, duidelijke communicatie, creëren van rust in visualisaties, breder kijken, … Een perfecte match met ons dus.

Bureau/Cuisine, tevens onze thuisbasis, is een culinair werkhuis, coworking space, en vergader- en eventlocatie met een inspirerende en gezellige sfeer die aanzet tot ‘out of the box denken’. Ideaal dus om creatieve sessies te organiseren!

Davine is het creatief talent achter ons mooi logo en de huisstijl. Ze is zelfstandig grafisch vormgeefster, en werkt ook als freelancer voor grotere bureaus. Om moeilijke info in een mooi visueel jasje te steken kunnen we alvast op haar hulp rekenen!

Fabrique MANGERfique weet wel weg met lekker en gezond eten. Aangezien we in onze sessies een gezellige sfeer willen creëren, hebben we daar graag wat van de heerlijke creaties van Silke bij.

Wil je ook met ons samenwerken?
Neem dan zeker met één van ons contact op!

Cookieconsent met Real Cookie Banner