Partners

We zijn (nog?) maar met twee, en kunnen uiteraard niet alles. Gelukkig zijn er andere spelers die complementair zijn met onze werking, en waar we op kunnen rekenen om ons en onze diensten te versterken, en vice versa!

Flanders’ FOOD VZW, de speerpuntcluster voor de Vlaamse voedingsindustrie en tevens nog deeltijds onze werkgever, is dé netwerkpartner bij uitstek om te betrekken bij onze werking.

www.flandersfood.com

Bureau/Cuisine, tevens onze thuisbasis, is een culinair werkhuis, coworking space, en vergader- en eventlocatie met een inspirerende en gezellige sfeer die aanzet tot ‘out of the box denken’. Ideaal dus om creatieve sessies te organiseren!

www.bureaucuisine.be

V-G Sensory, geleid door het duo Hilde & Evelien, zijn oude bekenden bij ons, die we hebben zien uitgroeien van een startende organisatie tot dé referentie in smaakonderzoek. Aangezien smaak bij voeding geen onbelangrijke rol speelt, schakelen we hen maar al te graag in om het plaatje voor jullie te vervolledigen!

www.vgsensory.be

Buffl, die met behulp van een app de mogelijkheid biedt om op kwantitatieve wijze instant costumer feedback te verkrijgen, is een mooie aanvulling op onze kwalitatieve aanpak. Door met hen samen te werken kunnen we de combo maken, en de sessies een pak interactiever maken.

landing.buffl.be

Proef is een foodlab dat food makers aanmoedigt om te innoveren en co-creëren. Zij kunnen onder andere onze werking aanvullen met de uitwerking van prototypes bij de verkenning, en het tastbaar maken van concepten.

nl.proef.club

Instruxion, de partner voor creatieve communicatie op maat aan de hand van animatievideo’s en digitale content. Zij brengen jouw verhaal op een frisse en duidelijke manier, perfect voor jouw doelgroep.

www.instruxion.com

Davine is het creatief talent achter ons mooi logo en de huisstijl. Ze is zelfstandig grafisch vormgeefster, en werkt ook als freelancer voor grotere bureaus. Om moeilijke info in een mooi visueel jasje te steken kunnen we alvast op haar hulp rekenen!

www.behance.net/madamhert43f7

Fabrique MANGERfique weet wel weg met lekker en gezond eten. Aangezien we in onze sessies een gezellige sfeer willen creëren, hebben we daar graag wat van de heerlijke creaties van Silke bij.

fabriquemangerfique.be

Wil je ook met ons samenwerken?
Neem dan zeker met één van ons contact op!