Inventor worden

Wil jij als burger ook meewerken aan de wereld van morgen?

Welke producten mis jij in het dagdagelijkse leven? Of zie je in de supermarkt door het bos de bomen niet meer? Wil je duurzamere en/of gezondere keuzes maken maar je weet niet hoe eraan te beginnen? Vraag je je weleens af hoe we in de toekomst gaan eten en leven? Of misschien heb je zelf al een idee hoe jij zou willen dat die toekomst eruit ziet?

Werk samen met bedrijven, allerhande organisaties en onderzoekers en laat weten wat jullie van hen zouden willen.

Iedereen kan in onze ogen een ‘uitvinder’ zijn, en verdient het om zijn ideeën en visie te laten horen. Maar niet iedereen zit in de positie om die uitvindingen waar te maken. Of misschien kan je nergens terecht met die ideeën. Door bij ons  ‘inventor’ te worden, kan je daar verandering in brengen!

Over welke producten gaat het dan?

We zijn bezig met voeding, maar ook met andere dagdagelijkse producten en alles wat daarbij komt kijken, zoals verpakking, landbouw, artisanale en industriële productie, duurzaamheidsaspecten en de relatie met gezondheid. Ook kan je jouw licht eens laten schijnen op diensten die volgens jou niet zo lekker lopen. Want ook daar kan je als gebruiker, of beter inventor, heel wat valabele input en out-of-the-box ideeën aanbrengen.

Voorkennis is helemaal niet nodig, zolang je maar eet en leeft, en een mening hebt!

Inventor zijn, wat houdt dat in?

Dat je van ons uitnodigingen krijgt om mee te werken aan specifieke onderzoeken die binnen jouw interessegebied vallen. Concreet gaat het vooral om interactieve brainstorms met een 15-tal anderen, waar gewoonlijk ook enkele experten aanwezig zijn. Maar het kan ook gaan om 1-op-1 interviews of online workshops waar je op je eigen tempo kan meedoen aan een bepaalde ‘challenge’. Elke uitnodiging is uiteraard vrijblijvend!

Overtuigd?

Of volg ons alvast via facebook of instagram

Waarom zou je dit doen?

Buiten het feit dat dit een unieke kans is om je stem of je ideeën te laten horen, en misschien zelfs werkelijkheid te zien worden, willen we er voor jou ook steeds een leuke ervaring van maken.

Zo gaan onze brainstormsessies steevast gepaard met lekker eten en drinken, en zorgen we ervoor dat het ook voor jou een leuke, inspirerende en leerrijke voormiddag, namiddag of avond is. Met nu en dan eens een extraatje of een goodiebag in het thema van de brainstorm. Maar ook wie meedoet met online workshops en onderzoeken kan rekenen op leuke inspiratie- en bedankingspakketjes. En uiteraard houden we je ook op de hoogte wanneer jouw input tot iets concreets heeft geleid.

Deze sessies komen er alvast aan…

Voorlopig even geen nieuwe sessies op de planning. Maar hou vooral onze social media kanalen in het oog, want er ligt wel al één en ander te broeden!

Wat sfeerbeelden uit voorbije sessies

In tijden van pandemie zaten we gebonden aan online sessies, maar zelfs daar probeerden we het zo gezellig mogelijk te maken!