Wil je ook “inventor” worden?

Wil je zelf ook meewerken aan de voeding van morgen?

Werk samen met voedingsbedrijven en laat weten wat jullie verwachten van hun producten.

Als je al ooit in een winkel hebt rondgelopen en dacht: “Waarom verkopen ze zoiets eigenlijk niet?”, dan ben je aan het goede adres! Dit is namelijk je kans om jouw visie en ideeën te laten horen aan de bedrijven die effectief bepalen wat in de winkelrekken komt te liggen. En wie weet, komt jouw idee ook effectief op de markt?

Iedereen kan in onze ogen een ‘uitvinder’ zijn, maar niet iedereen zit in de positie om die uitvindingen waar te maken. Word daarom één van onze ‘inventors’ en zie je ideeën werkelijkheid worden.

Voorkennis is trouwens niet nodig, zolang je maar eet – en dat doet iedereen voor zover we weten – en een mening hebt.

Wat vragen wij van jou?

Dat je ons laat weten wie je bent en wat je belangrijk vindt, en dat je bereid bent om nu en dan eens samen te komen brainstormen. Wanneer een bedrijf op zoek is naar mensen met jouw profiel, krijg je van ons een uitnodiging. Deze uitnodigingen zijn uiteraard steeds vrijblijvend.

Waarom zou je dit doen?

Buiten het feit dat dit een unieke kans is om je stem of je ideeën te laten horen, en misschien zelfs werkelijkheid te zien worden, beloven we jou een leuke en inspirerende voormiddag, namiddag of avond – afhankelijk van wat voor jou het beste past. Mét een hapje en een drankje, en een kadootje of ‘goodiebag’ in het thema van de brainstorm. En wie aan meerdere sessies meedoet, krijgt ook geregeld een extraatje.

Deze sessies komen er alvast aan…

Momenteel zijn er geen sessies gepland.

Some shots from previous sessions

During the height of the pandemic we were restricted to having online sessions, but even there we try to make it as cozy as possible!

But also during live sessions we had to adapt to a world of distances and masks. Nevertheless there was a good atmosphere!