Wie zijn wij?
Charlotte en Veerle
Twee creatievelingen met een opleiding als bio-ingenieur, expertise in de voedingsindustrie, de bio-gebaseerde industrie en het innovatie-landschap. Samen begeleiden en ondersteunen we al meer dan 10 jaar bedrijven uit de voedingsindustrie met innovatie, en hebben we heel wat expertise opgedaan rond co-creatie en design thinking methodologieën, die we graag met jouw organisatie delen.
Mensen samenbrengen, verbinden en motiveren om nieuwe wegen in te slaan is dé passie van deze atypische bio-ingenieur. Met een praktische, no-nonsense aanpak en kennis van zaken, triggert ze om de dingen eens anders te bekijken en creativiteit de vrije loop te laten.
Met meer dan 15 jaar industriële ervaring op de teller – in marketing- en sales functies – en als één van de strategische trekkers bij Flanders’ FOOD, heeft het innovatieproces van pril idee tot finaal product geen geheimen meer voor Veerle.
Haar uitgebreide netwerk zet ze graag in om uw uitdaging te challengen en aan te pakken.
Veerle Rijckaert
Charlotte Boone
Creatieve duizendpoot die een wetenschappelijke achtergrond combineert met een voorliefde voor science fiction en waarbij out of the box denken een tweede natuur vormt. Aanhanger van visuele informatie, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden.
Met ervaring in de voedingsindustrie zelf – op de R&D-afdeling van Lotus Bakeries – en in een strategische functie bij de speerpuntcluster agrifood – aka Flanders’ FOOD – is de voedingsindustrie meer dan vertrouwd domein. Brainstorms modereren is daarbij een gewoonte geworden, en wetenschappelijke info doorploegen een dagelijkse realiteit.
Vanwaar 'Alice down the rabbit hole'
Tja, een vette knipoog naar het sprookje ‘Alice in Wonderland’. Over een meisje dat in een wondere wereld terecht komt, en zich slim een weg baant door de vele beproevingen. ‘Down the rabbit hole’ is dan ook een spreuk die verwijst naar een parcours vol uitdagingen.
Zo willen wij jullie ook begeleiden doorheen het niet altijd zo evidente parcours van productontwikkeling en marktintroducties. En dan wel door de zaken eens door een andere bril te bekijken. Laat de creativiteit de vrije loop vanuit de wondere wereld van andermans hersenkronkels!