Een koek met nieuwe look!

Alicerabbit bij de doosjes uit het ceval gamma

In januari 2023 kregen de heerlijk gezonde koekjes van Ceval een nieuwe look. Dat zien we graag, want we vinden de koekjes top, en met deze nieuwe, opvallende en creatieve branding spotten jullie ze vast makkelijk in de rekken.

Ook niet onbelangrijk voor onszelf, en onze inventors: Een tweetal jaar geleden hielden we een co-creatie sessie rond de branding van de ‘rumble in the crumble’-koekjes, die toen nog door het leven gingen als ‘VitaBran’. Het imago van deze gezonde koeken kon wel eens een opkikker gebruiken, want gezond plezier hoeft niet saai te zijn, toch? Onze inventors gingen er mee aan de slag en lieten hun creatieve idee├źn en hersenspinsels erop los. Het was duidelijk dat de koekjes wel wat meer aandacht verdienden, want ze werden niet alleen goed gesmaakt, hun nutriscore lag ook beter dan het gemiddelde. Onze inventors gingen resoluut voor meer kleur en wat humor of een kwinkslag, en dat werd op fantastische wijze waargemaakt door het team van Ceval. Wij zijn alvast fan!

www.ceval.be

Wil je ook meewerken aan de wereld van morgen?

Wordt ‘inventor’ en werk samen met bedrijven, allerhande organisaties en onderzoekers zodat zij beter weten wat jullie van hen verwachten.

Published by CharlotteBoone

Creative little bunny with a background in genetic engineering. Plenty of experience with food and nutrition science, science communication and inspiring creativity in others. And a knack for photography, design and repairing stuff.